In de concessie, bij een verkoper of tussen particulieren?

  • In de concessie: de gemakkelijkheidsoplossing en ook een onderhandelingsmogelijkheid wanneer je een nieuwe wagen koopt. Soms zijn er overname-aanbiedingen met een gegarandeerd minimumbedrag.
  • Bij een verkoper: snel en efficiënt, en soms voor een betere prijs dan in de concessie. De professionele verkoper neemt doorgaans de administratieve last op zich.
  • Tussen particulieren: voor je de auto te koop zet, moet je eerst bij de technische controle langsgaan om de Car-Pass en de nodige verplichte formulieren te bekomen. Vervolgens moet je je zoekertje(s), de informatie-aanvragen, de bezoeken en financiële transacties zelf beheren. Zo vermijd je tussenpersonen en kan je zelf je prijs bepalen. Vaak is het een manier om aan het best mogelijke tarief te verkopen (10 tot 15 procent interessanter dan wanneer je aan een professional verkoopt).

Verkopen in 3 stappen zonder de deur uit te gaan

ByeByeCar” door AutoGids laat je je wagen verkopen in 3 stappen. Je geeft een paar data over je auto in. Vervolgens legt een expert een video-overleg vast om de waarde te bevestigen en de operatie af te ronden. Tot slot komt een chauffeur de wagen bij je ophalen en word je automatisch met een overschrijving betaald. Een eenvoudige, veilige en snelle dienst, waarvoor je je woning niet moet verlaten en met de expertise van AutoGids. Je kan de waarde van je auto op voorhand schatten via onze Car Valuation Tool.